Massa’s mensen in de file voor griepprik!

tn_dsc06323NEEDE – Het was dinsdagavond wachten geblazen voor honderden Needenaren die hun griepprik wilden halen bij de huisartsenpraktijk. De grote opkomst zorgde voor een lange file op de Buizerdstraat. De rij was zo lang dat mensen moesten aansluiten ter hoogte van de Koolmeestraat. Een groepje jongeren die voor de Emté rustig op een bankje zaten keken hun ogen uit. “Wow, het lijkt wel of het gratis is vanavond.”

Heel wat inwoners die aan kwamen fietsen of lopen keerden snel weer om toen ze de lange rij zagen. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is elk jaar druk maar hier kijk ik van op. Dan maar geen griepprik! Ik ga echt niet zo lang wachten”, zegt een mevrouw die wegloopt. In totaal halen 3,5 miljoen Nederlanders deze week de prik.

Donderdag 20 oktober is er weer een griepprik-avond bij de Needse praktijk. Van 16.30 tot 18.00 uur.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2296]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven