Nieuwe welkomstborden goed zichtbaar!

dsc05894NEEDE  – Bestuurders die de Achterhoek binnenrijden zien vanaf nu nieuwe welkomstborden met de tekst: Welkom in de Achterhoek. De borden waren volgens het programmateam Vrijetijdseconomie (regio Achterhoek) nodig om de herkenbaarheid van de regio – in geografische zin – te vergroten. In Berkelland is het eerste bord zaterdag gespot langs de Haaksbergseweg in Neede. In totaal worden er negentien borden rondom de Achterhoek geplaatst.

De welkomstborden staan langs provinciale en gemeentelijke invalswegen. Verkeersdeelnemers die de borden passeren worden welkom geheten in de Achterhoek en verwezen naar de website: www.achterhoek.nl voor meer (toeristische)informatie. In tien gemeenten zijn de borden te vinden: Berkelland, Aalten, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Zutphen.

Wethouder Leo Scharenborg die ook voorzitter programmateam Vrijetijdseconomie voor de Achterhoek is onthult aanstaande maandag het welkomstbord officieel. Dit vindt plaats bij wegrestaurant ‘De Barriere’ in Beek.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2270]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven