Survival telt al meer dan 600 deelnemers

NEEDE – Op zondag 23 oktober organiseert Stichting Survival Neede voor de 19e keer de KMG Survivalrun. De voorbereidingen zijn in volle gang en diverse hindernissen zijn reeds opgebouwd. Aanstaande zaterdag wordt de spectaculaire hindernis in de Hofmaatvijver in elkaar gezet.  Op 11 oktober stond de teller van de aanmeldingen al op 630 atleten.

Ook dit jaar doen er weer veel regionale en plaatselijke lopers mee, in de diverse klassen.  De diverse afstanden zijn: 7, 12 en 18 kilometer. Dit jaar is er ook het Nederlands Kampioenschap Brandweer (7 km). Deze run begint vanaf Sportpark ’t Haantje richting de Needse Berg, buigt na de oversteek van de Borculoseweg (bij Loonbedrijf Olminkhof), af naar de Bolsbeek en gaat vervolgens via de oude spoorbrug en De Kamp naar de finish bij de Hofmaatvijver.

Atleten kunnen zich nog tot donderdag 20 oktober inschrijven op de site van Stichting Survival Neede: www.survivalneede.nl.  Er zal gestart worden vanaf 9.20 uur en de laatste deelnemers worden rond 17.00 uur terug verwacht bij de Hofmaatvijver.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven