Van Wijnen opent vestiging in Hengelo

EIBERGEN – Van Wijnen Eibergen als ontwikkelende bouwer gaat de lokale betrokkenheid op de Twentse markt verder vorm geven door de opening van een nieuwe vestiging aan de Langelermaatweg in Hengelo. Deze nieuwe vestiging past binnen de strategie van Van Wijnen om de organisatieopzet nog verder te decentraliseren.

Hierdoor wordt het mogelijk om altijd dicht bij de opdrachtgevers en de markt te opereren. Ondanks het slechte economische bouwklimaat in Twente is Van Wijnen momenteel actief met een groot aantal aansprekende projecten in de Twentse markt. Voorbeelden hiervan zijn de herontwikkeling van het Twenthe Centrum in Almelo, de binnenstedelijke herontwikkelingsopgave zoals Hart van Zuid in Hengelo, de stationsomgeving in Enschede en de Twentse Schouwburg in Enschede.

Hierbij worden zoveel mogelijk samenwerkingsverbanden gezocht met locale partners. Van Wijnen Hengelo vormt onderdeel van een onafhankelijke groep van ondernemingen, die streeft naar het creatief beantwoorden van huisvestingsvraagstukken. Van Wijnen heeft haar bouw- en projectontwikkelingsactiviteiten gebundeld in regionale bouwondernemingen. Deze opereren als zelfstandige werkmaatschappijen met een eigen identiteit.

De activiteiten variëren van woningbouw, utiliteitsbouw, stadsvernieuwing, renovatie en groot onderhoud tot project- en planontwikkeling. Van Wijnen, met het hoofdkantoor in Baarn, heeft met de oprichting van deze nieuwe vestiging die dus zal worden aangestuurd vanuit Eibergen in totaal 26 vestigingen in Nederland.

Met ruim 1500 medewerkers en een netto jaaromzet van meer dan 650 miljoen euro is Van Wijnen één van de grotere partijen op de Nederlandse markt. Het concern is niet beursgenoteerd en is financieel zeer krachtig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven