Verenigingen kunnen veel geld verdienen

EIBERGEN – De vraagbundeling voor glasvezel in Eibergen gaat binnenkort van start. Indien 30% van Eibergen ‘ja’ zegt voor glasvezel, zal Reggefiber starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Eibergen. Verenigingen kunnen hiervan profiteren door mee te doen aan de sponsoractie van Reggefiber. Per aangevraagd abonnement bij één van de internet aanbieders op het glasvezel netwerk, stort Reggefiber 10,00 euro in de clubkas.

De initiatiefgroep ondersteunt de verenigingen met informatie voor de leden. Het belangrijkste is dat bij inschrijving op een abonnement u als inwoner aangeeft dat u de vereniging naar keuze wilt sponsoren. Uiteraard juicht de initiatiefgroep deze sponsoring van harte toe. Inwoners van Eibergen kunnen door het invullen van een simpele code de vereniging naar keuze steunen.

Krijgt u dan als inwoner 10,- korting als u geen vereniging kiest? Nee, het is de bedoeling dat de verenigingen gesponsord worden. Kies dus altijd een vereniging. Tijdens de informatieavonden die gehouden worden op 24 en 25 oktober bij Cafe de Klok, zal er ook uitgebreid aandacht worden besteedt aan de verenigingsactie.

Om als vereniging deel te kunnen nemen aan deze actie is het belangrijk dat uw vereniging voor 14 oktober aangemeld wordt bij de initiatiefgroep. Voorwaarde is dat het een Eibergse vereniging is.
Aanmelden kan eenvoudig via [email protected]. Meer informatie op www.eibergenopglasvezel.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven