Wat deed de American police in centrum?

tn_2011_10299vera6koopmansevert0023EIBERGEN – In het centrum werd zaterdag een bijzonder voertuig gespot: een Amerikaanse politieauto. Hij reed zelfs met loeiende sirenes door het dorp! Maar wat deed de American police in Eibergen? Tijdens de achtervolging kwam de redactie van NUB er al snel achter.

Martin Koopman vierde het 15-jarig jubileum van zijn bedrijf. Zeker 500 mensen kwamen Martin, Silvia en het personeel feliciteren. Koopman was gul en gaf meerdere grote prijzen weg (zie foto’s). Complete toilet renovatie, een cv ketel of een nieuwe meterkast in de woning. Koopman was niet kinderachtig. De stunt in het dorp is zeker gelukt. Heel Eibergen praat over de sirenes!

In een klein vakantiecampertje (Renault Estafette) werden de plannen voor het bedrijf vijftien jaar geleden – tijdens een vakantie – bedacht. Het busje is nog steeds niet weg te denken op het bedrijf en vormt dus een rode draad door het hele leven van de twee ondernemers.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=2310]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven