Aan de Rozenkamp staat nu een bladkorf

tn_dsc08013NEEDE – De gemeente Berkelland is dinsdagmorgen – na het zien van de video op Nieuwsuitberkelland.nl – in actie gekomen aan de Rozenkamp. Bewoners aan de Rozenkamp wilden graag een bladkorf in de straat. In eerste instantie wilde de gemeente er niet aan meewerken, maar na de media-aandacht kwam daar verandering in. Jan Prins: “Maandagmorgen belde wethouder Han Boer mij op om het goede nieuws te vertellen. We sprongen een gat in de lucht!”

Volgens Prins is de gemeente nog nooit zo snel in actie komen. “Binnen vier uur tijd hadden we een bladkorf.” De Needse filmsterren (Jan Prins en Harrie Meulenkamp waren woensdagmorgen in de straat weer druk bezig (zie video). Naast het plaatsen van de korf heeft de gemeente ook de berg met bladeren (dumpplek) opgeruimd.

Wethouder Fred Mulkens geeft aan dat er volgend jaar meer bladkorven komen in de gemeente Berkelland. Met deze maatregen wil de gemeente nog meer blad-overlast voorkomen.

Eerdere bericht: Needse buurt is bladoverlast helemaal zat!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2366]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven