CliniClowns neemt 1434,73 in ontvangst

tn_STN_0756EIBERGEN – Leerlingen van de 3-sprong hebben afgelopen week geld ingezameld voor een goed doel. Alle kinderen maakten kaarten en verkochten deze aan familie en vrienden. Het geld wat ze daar mee verdienden ging in een grote pot en werd afgelopen vrijdag uitgereikt aan de CliniClowns. Het was een flink bedrag wat ambassadeur Guido de Vrught in ontvangst nam. In totaal werd er 1434,73 euro opgehaald en daar zijn de mensen van CliniClowns erg blij mee.

Natasja Grijsen: “De kaartenactie voor de CliniClowns is tot stand gekomen naar aanleiding van een gezamenlijk besluit tijdens een vergadering van de ouderenraad. Hierin wordt elke keer weer gekeken welke actie we kunnen gaan houden, of welk goed doel we als school kunnen gaan steunen.” De hele school stond in het teken van de Clinioclowns. Er werd uitgebreid uitleg gegeven wat ze doen en wie ze zijn.

In Nederland zijn er nu 67 professionele Cliniclowns die actief zijn in 110 ziekenhuizen. De stichting biedt kinderen die ziek zijn of gehandicapt zijn afleiding en plezier. Meer info op www.cliniclowns.nl.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=2333]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven