Daders van mishandeling zijn opgepakt

RUURLO – De politie onderzoekt een mishandeling die in de nacht van vrijdag op zaterdag heeft plaatsgevonden voor een horecazaak in Ruurlo. Twee jongeren uit die plaats zijn als verdachte aangehouden. De politie kreeg omstreeks 03.30 uur een melding, dat er een gewonde jongen in de horecazaak zat.

De 16-jarige Needenaar was buiten op het terras plotseling met een bloempot op zijn hoofd geslagen. Hij liep een bloedende hoofdwond en een hersenschudding op. Hij werd door ambulancepersoneel geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis. Aan de hand van verklaringen is korte tijd later een 16-jarige verdachte aangehouden.

Later op de dag werd een 18-jarige plaatsgenoot aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven