Dierenshow is trekpleister voor bezoekers

tn_IMG_2333EIBERGEN – Op zoek naar het mooiste konijn, netwerken met kwekers en konijnenfokkers, of gewoon lekker knuffelen met dieren. Dat kan dit weekend allemaal in de Pickerhal. Net als voorgaande jaren is de sporthal het toneel van de mooiste kleindieren en vogels. Onder de deelnemers is het altijd een hele strijd wie er gaat winnen. Vrijdag zijn alle dieren gekeurd en is de uitslag bekend gemaakt. Hans ter Maat heeft het mooiste konijn van de show. Bij de jeugd won Gerjan Fokkers (mooiste konijn).

De mooiste hoen was dit jaar van Jan Tenkers. De andere prijzen gingen naar: Magré Kerkemeijer (mooiste dwerghoen, oorspronkelijke watervogel), Frits Bergdam (mooiste sierduif), Gery Pieper (mooiste konijn in de jeugdklasse), Geerjan Jeursen (mooiste hoen/dwerghoen jeugdlid. Klik hier voor alle uitslagen van de vogelshow.

De organisatie – Kanarie & Exotenvereniging de Berkel en kleindiersportvereniging Nut & Sport – geven aan dat de belangstelling op de eerste dag groot was. Ook zondag kan iedereen de dieren bekijken. Dat kan van 10.00 tot 17.00 uur.

Journaliste Nadi Zoetebier ging zaterdag poolshoogte nemen in de Pickerhal. Dat leverde mooie foto’s en een video op!

Foto’s Nadi Zoetebier:
[nggallery id=2322]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven