Eibergse start salon voor huidverbetering

dsc06572EIBERGEN – Carla Woldhuis heeft sinds kort haar eigen praktijk ‘Amazing-skincare’ geopend. De naam van het nieuwe bedrijf zegt eigenlijk al genoeg. De huidspecialiste uit Eibergen geeft aan dat ze meer is dan een schoonheidssalon. “Wij gaan een stapje verder. De reiniging gaat tot diep in de huid. Verder dan een schoonheidsspecialist.” Opvallend is dat zelfs mannen met huidproblemen aankloppen bij de huidverbeteringspraktijk aan de Hondevoort.

Voordat Woldhuis kon beginnen heeft ze een zware opleiding gevolgd. “Mensen kunnen met allerlei problemen bij mij terecht. Rokershuid, ouderdoms- pigmentvlekken, rimpels, en acne. Vaak zijn de problemen heel makkelijk op te lossen. Ik heb al iemand gehad die meerdere malen bij de dermatoloog is geweest en de behandelingen van medisch specialist niet werkten. Na één behandeling in mijn praktijk was het resultaat al zichtbaar.”

Woldhuis: ”Het is heel belangrijk dat je de juiste zalfjes koopt. De meeste sluiten de huid af. Bij mij ben je wel wat duurder uit maar het is stukken beter voor de huid. Grappig is dat ik mijn producten zelf ben gaan gebruiken zonder het te vertellen aan mijn vriendinnen. Na enkele weken zeiden ze. Wat heb je met je huid gedaan? Dat vond ik wel lachen.”

Naast de huidverbeteringsproducten verkoopt de Eibergse ook een speciale make-up lijn. “De sterren op TV gebruiken dit ook. Alles is hypoallergeen.” Wilt u meer weten over het nieuwe bedrijf kijk dan op www.amazing-skincare.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven