Holterhoekse heren worden prinsenpaar

010EIBERGEN – Carnavalsvereniging Bacchus is weer een nieuw prinsenpaar rijker. Afgelopen vrijdag heeft onder feestelijk publieke belangstelling de ceremonie plaats gevonden in uiteraard de residentie, café De Lindeboom. Alvorens de onthulling kon plaats vinden, werd eerst afscheid genomen van het huidige prinsenpaar, welke op zeer toepasselijke wijze werd afgevoerd.

Vervolgens op naar het hoogtepunt van deze zeer gezellige avond. Onder toeziend oog van de diverse aanwezige carnavalsverenigingen, overige belangstellenden en genodigden kwam na een spannende aanloop met een scala aan creativiteit het nieuwe prinsenpaar van CV Bacchus te voorschijn.

Onder luid gejuich en applaus kwam een ontlading van opgekropte spanning vrij. Het nieuwe prinsenpaar van CV Bacchus is weer een feit. Onder het motto: ”A-j dikke bunt doo-j rare dinge” zwaaien Prins Anton II (Anton Noordink) en Adjudant Tonny (Tonny Roerdink uit Holterhoek) de komende carnavalsperiode de scepter bij CV Bacchus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven