IJssalon is nu een ‘goud-salon’ geworden

dsc07696EIBERGEN – Heel wat voorbijgangers stonden vrijdag (18 novemver) verbaast te kijken voor ijssalon Piacera. “Ik dacht dat ze dicht waren in verband met de winter? Oh, ik zie het al je kunt hier goud laten taxeren.” En die informatie klopt. Goudtaxateur Seyran Ciftci uit Eibergen zit tijdelijk in het pand met haar eigen bedrijfje. “We zijn vorige week vrijdag begonnen met de aankoop van goud, maar we vonden de Huve geen geschikte locatie. Vandaar dat we nu in het centrum zitten.”

Ciftci laat weten dat ze elke donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig is om goud, zilver en diamanten te taxeren aan de Hagen. “Mensen krijgen een eerlijke prijs. Heel wat inwoners zijn hier al over de vloer geweest. Dat heeft vooral te maken dat er een bekend gezicht aan tafel zit. De meeste mensen kennen me wel.” Klanten die hun sieraden inruilen krijgen meteen contant geld.

“Het is hier goed beveiligd. We hebben hier nooit veel geld liggen. Als er iemand komt met veel goud dan duurt dat meestal iets langer voordat ze hun geld krijgen.” Hoelang Ciftci in het pand kan blijven zitten is niet bekend. ”Waarschijnlijk als het ijsseizoen begint moeten we eruit.” Nieuwsuitberkelland.nl deed vorige week vrijdag al een inval bij de goudhandelaren. Zie de video hieronder.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven