Online Platform N18 woensdag van start

EIBERGEN – Rijkswaterstaat brengt vanaf aanstaande woensdag 16 november (16.00 uur) het online Platform N18 in de lucht. Op Rijkswaterstaat.nl/n18 staat vanaf dat moment een virtueel model van de toekomstige N18 bij Varsseveld (tussen aansluiting A18/N18 en de N318) en de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede.

Vanuit deze virtuele wereld is te zien hoe de N18 straks precies loopt en waar bijvoorbeeld viaducten en fietspaden en -tunnels komen. Belangstellenden kunnen op het Online Platform N18 vierentwintig uur per dag vragen stellen aan Rijkswaterstaat over het ontwerp van de nieuwe weg. Ook kunnen belangstellenden reageren op vragen of berichten van andere deelnemers. Dit is de eerste keer dat Rijkswaterstaat een dergelijk platform inzet als online communicatiemiddel.

Aanstaande woensdag wordt het Online Platform N18 officieel in werking gesteld. De Hoofdingenieur Directeur (HID) van Rijkswaterstaat, mevrouw Joke Cuperus, zal hiervoor samen met bestuurders uit de regio het startsein geven. Tevens wordt die dag stilgestaan bij het Ontwerptracebesluit (OTB) N18 Varsseveld- Enschede dat vanaf vrijdag 18 november ter visie ligt. Met dit OTB komt de realisatie van de nieuwe N18 weer een stap dichterbij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven