Stegeman deelt prijzen uit aan winnaars

RUURLO – Vrijdag is de prijsuitreiking geweest van de Miele knip & plak actie. In de Euronics folder van oktober zat een bouwplaat van een Miele wasmachine die door de kinderen zo creatief mogelijk versierd moest worden. De hoofdprijs was een echte Miele speelgoedstofzuiger die beschikbaar gesteld werd door Miele Nederland.

Omdat er heel veel inzendingen waren heeft Stegeman Euronics zelf nog een tweede en derde prijs beschikbaar gesteld. Een vertegenwoordiger van Miele was in de winkel aanwezig om de hoofdprijs uit te reiken. Ieder kind kreeg als extra nog en snoepzak uitgereikt door een medewerker van Stegeman Euronics.

Winnaars: 1ste prijs: Miele Speelgoedstofzuiger, Anouk Wiegerinck (in ontvangst genomen door haar zusje), 2de prijs: Radio/CD-speler, Maureen Ketelaar, 3de prijs: MP3-Speler, Marc Peters

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven