Twee jongens aangehouden voor helling

EIBERGEN – Langs de Rekkenseweg in Eibergen zijn – maandagnacht – op dinsdag twee mannen aangehouden op verdenking van heling. Agenten kregen maandagnacht rond 01.50 uur de melding dat een bewoonster aan de Hoonesweg twee inbrekers had overlopen.

De bewoners hadden nog een achtervolging ingezet, maar konden de inbrekers niet meer achterhalen. Hierop hebben de agenten in de omgeving uitgekeken naar eventuele verdachte voertuigen. Op de Rekkenseweg zagen zij een voertuig in de berm staat en controleerden deze. In de auto troffen zij geen verdachte goederen, wel bleek met de bedrading van de auto te zijn geknoeid.

Hierop is het tweetal, een 18-jarige man uit Eibergen en een 20-jarige man van wie de verblijfplaats niet bekend is, aangehouden voor heling. Het tweetal is voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven