Vandalen vernielen bushokjes langs N315

tn_DSC07702RIETMOLEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er langs de Haaksbergseweg (N315) in Rietmolen twee bushokjes vernield. De grote ruiten van de hokjes werden door onverlaten aan diggelen geslagen. Zaterdagmorgen werd de ravage ontdekt. Het is niet de eerste keer dat abri’s vernield worden langs de N315. Meerdere keren was het bushokje aan de Borculoseweg in Borculo ook het doelwit van vandalen.

Wie er achter de vernielingen zit is onduidelijk. De politie start een onderzoek en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u wat gezien neem dan contact op via 0900-8844. De haltes en de hokjes zijn kort geleden helemaal vernieuwd omdat ze niet meer aan de nieuwe eisen voldoen.

De schade loopt op tot enkele duizenden euro’s. De provincie Gelderland is eigenaar van de bushokjes en moet daarom opdraaien voor de kosten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2351]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven