Automobilist gewond op de Eibergseweg

tn_dsc08340NEEDE – Bij een aanrijding tussen meerdere personenauto’s – op de Eibergseweg – is vrijdagmiddag één bestuurder gewond geraakt. De man (46 jaar uit Neede) had last van zijn nek en rug en werd daarom op een zorgvuldige manier ‘bevrijd’. Vrijwilligers van brandweer Eibergen hebben het dak verwijderd zodat de gewonde bestuurder met een schepbrancard uit de auto gehaald kon worden. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De andere inzittenden bleven ongedeerd. De kop-staartbotsing vond omstreeks 13.30 uur plaats op de Eibergseweg ter hoogte van de Schurinkweg in Neede. Het verkeer had hinder van het ongeval. De brandweermensen en omstanders hebben het verkeer geregeld. De weg was ruim een uur afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.

Vlak na het ongeval in Neede kwam er bij de brandweer nog een melding binnen. Brandweer Groenlo moest rond 13.40 uur uitrukken naar de kruising Boksveensweg met de Vredenseweg.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2370]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven