Brandstof-dieven op heterdaad betrapt

RUURLO – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen op heterdaad aangehouden voor diefstal van brandstof uit een geparkeerde vrachtauto. Een oplettende getuige zag dat drie mannen zich rond 01.30 uur verdacht gedroegen bij een geparkeerde vrachtauto aan de Spoorstraat in Ruurlo.

Hij alarmeerde de politie. De agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. Zij troffen twee mannen nabij een geparkeerde vrachtauto aan. Men bleek vanuit de vrachtauto brandstof te stelen. Het tweetal (19 en 26 jaar) uit de gemeente Berkelland is aangehouden. De derde man wist te ontkomen.

De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven