Duizenden mensen bezoeken ‘winterdag’

tn_dsc08648RUURLO – De Reurlse Winterdag blijft na vijftien jaar nog steeds een gouden-concept! Ook afgelopen zondag trok het evenement in het centrum van Ruurlo duizenden bezoekers. Maar wat is eigenlijk het geheim? “De mix is gewoon goed. We hebben voor ieder wat wils. De kinderen kunnen een ritje maken in de draaimolen of lekker crossen op een quad. Ouderen worden vandaag vermaakt met muziek en met veel actie op het Kerkplein”, aldus Marco Groot Jebbink namens de ROV.

Het was een flink gebrul en gehak op het Ruurlose plein. Stoere mannen met motorzagen en bijlen vermaakten het publiek. Groot Jebbink: “Dit werd allemaal mede mogelijk gemaakt door de regio Bank. Het koste een flink bedrag om de mannen van Stihl naar Ruurlo te halen.” De show was één van de publiekstrekkers tijdens de Winterdag. Ook sportschool Total Fit kreeg veel aandacht.

Voor de Luifel was een groot podium opgesteld waar een grote groep kinderen aan het dansen waren (kids-dance). Naast vele activiteiten zoals een grote glijbaan (skipiste) was er ook muziek te vinden op de markt. Het Eibergse smartlappenkoor Leedvermaak zong uit volle borst en de leden van dweilorkest Valse Loch uit Beltrum lieten ook van zich horen.

Voorzitter van de ROV – Wiljo Kuenen – is het volledig met Groot Jebbink eens. ”We hebben gewoon een leuk dorp, waar altijd activiteiten zijn.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2377]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven