”Kunnen we op 1 januari nu wel duiken?”

dsc05951BORCULO – Het jaar 2011 is in Berkelland minder verfrissend van start gegaan dan andere jaren, ook al was het koud, de nieuwjaarsduik kon niet doorgaan in verband met vorst. ”Hopelijk blijven de weergoden ons allemaal goed gezind en kan op zondag 1 januari 2012 de traditionele nieuwjaarsduik wel doorgang vinden”, zegt Marja Schulenberg-v.d. Werf. De Stichting voor Cultuur, Sport en Spel is in ieder geval al drukbezig met de voorbereidingen voor deze ‘duik’.

Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk 2012. Bovendien ontvangt iedere deelnemer dit keer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep. Daarnaast is er dit keer een extra verrassing.

Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur (de duik start om 14.00 uur). De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2012 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. Mocht de recreatieplas (Hambroekplas) onverhoopt toch bevroren zijn, dan zal de nieuwjaarsduik alsnog worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven