Gezellige kerstmarkt op Meidoornplein

EIBERGEN – Op vrijdag 16 december organiseren SKE kindercentrum de Meiboom en basisschool Op d’n Esch een gezellige kerstmarkt, waarbij iedereen die in kerstsfeer wil komen van harte welkom is tussen 16.00 en 19.00 uur. In verband met de voorspellingen over slecht weer heeft de organisatie besloten de kerstmarkt zoveel mogelijk naar binnen te verplaatsen: gedeeltelijk in school en gedeeltelijk bij het kindercentrum.

Het geheel wordt via een duidelijk wandelpad aan elkaar verbonden zodat u overal langs geleid wordt. Binnen zijn de klaslokalen op school en de hal van De Meiboom geheel in kerstsfeer gehuld. Iedereen kan genieten van de gezellige sfeer en zich tegoed doen aan de vele lekker winterse hapjes en drankjes, die er zowel in de school als bij het kindercentrum te krijgen zijn.

Verder zijn er vele activiteiten. Er worden eigengemaakte werkjes van de kinderen verkocht, evenals bloemstukjes in het kerstthema. Er is een levende kerststal, kinderen mogen ezeltje rijden en u kunt een rondje maken met de kerstman in de Arrenslede. Geniet ook van de heerlijke, versgebakken oliebollen.

Verder kan jong en oud een workshop midwinterhoorn blazen van Gerrit Hazewinkel volgen. Prachtige kerstmuziek (mede ten gehore gebracht door de kinderen van de basisschool) zorgt ervoor dat u helemaal in kerststemming komt deze middag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven