Hoornblazers maken ‘herrie’ in de straten

dsc08978NEEDE – Arie Schenkel (66) en Ben Kaatman (74) hebben woensdagavond met hun midwinterhoorn in verschillende straten de boel even flink wakker geschud! Het geluid van de midwinterhoorns was in heel Neede te horen. De redactie van deze site kreeg zelfs enkele telefoontjes van inwoners die opkeken van het geluid in hun straat. “Dit verwacht je niet in het centrum.” NUB ging op onderzoek uit en trof beide heren aan in de Oudestraat (zie video en foto’s).

“We hebben in verschillende straten van ons laten horen. Onder andere de Hofmaat, Borculoseweg, Bergstraat en de Oudestraat. Regelmatig maken we met de benenwagen een rondje door Neede. We vinden dit gewoon leuk om te doen. Zo gebeurt er nog een keer wat in Neede. Afgelopen weken zijn we niet veel op pad geweest omdat het slecht weer was”, aldus Schendel die actief is bij De Needse Bloazers.

De hoornblazers zullen tot 6 januari nog enkele buurten en straten bezoeken. Veel mensen reageren enthousiast. “In de Oudestraat kwam zelfs iemand naar buiten die ons bedankte voor het optreden”, vertelt Kaatman.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2405]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven