Inloopmiddag bij Vrij Producties in Neede

NEEDE – Op zaterdagmiddag 17 december organiseert VRIJ! Producties een open inloop- en infomiddag. Van 14.00 tot 17.00 uur kan iedereen die behoefte heeft aan een nieuwe stap in haar of zijn leven kennis komen maken met de training ‘Bevrijd je Zelf’. Op 24 januari 2012 start er weer een nieuwe training van zeven avonden om de week in de praktijk van AHS Healing, Rapenburg 29 in Neede.

”Deze training is bedoeld voor iedereen die het ‘zoeken’ meer dan zat is en klaar is om te ‘vinden’. Bevrijd je Zelf is een praktische training die de relatie met je Zelf opfrist, je blikveld verruimd en jou in beweging brengt”, aldus trainer en coach Mandy Beekman. ”Een mooi begin van 2012. Persoonlijke ontwikkeling is precies wat het zegt: je ont-wikkelt je zelf. Alle ‘laagjes’ die je in je leven om jezelf heen hebt gelegd – en die jou niet meer dienen of zelfs een volgende stap op je levenspad in de weg staan – kun je ook weer afwikkelen. Zodat je zicht krijgt op wie je in wezen bent: je pure, krachtige, getalenteerde Zelf.”

Volgens Beekman is bewust even stilstaan bij wie je bent en de weg naar binnen gaan uiteindelijk een groot cadeau aan jezelf. En bij tijd en wijlen pure noodzaak in onze hectische wereld. ”Er is in mijn werk niets mooiers dan te zien hoe mensen zichzelf herontdekken en meer leren te genieten van zichzelf en het avontuur dat het leven biedt.” Voor meer info: www.vrijproducties.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven