Nog steeds problemen met de stoplichten

dsc08827EIBERGEN – Al eerder schreef deze site over de problematiek rondom de stoplichten op de N18 (Groenloseweg). Een tijdje ging het goed, maar sinds een week zijn er weer problemen op de drukke weg. Er kwamen weer veel klachten binnen bij de redactie van NUB. Nu over de kruising Grotestraat met de Haaksbergseweg (ter hoogte van Grooters). Het zelfde verhaal: Het stoplicht staat een paar seconden op groen! Met als gevolg dat er maar een paar auto’s kunnen oversteken.

Vooral tijdens de spits zorgt dit voor problemen. Lange rijen, mensen die door rood rijden, bijna aanrijdingen, en bestuurders die meer dan 20 minuten moeten wachten. Een hoop ergernissen dus. ”Ik heb een nieuwe slogan voor Eibergen. Je kunt er niet omheen en er niet meer uit.  Als je nu naar je werk wilt via de Twenteroute moet je een kwartier eerder van huis”, aldus Aalt Kompagne.

Vanmorgen is er bijna een voetganger ondersteboven gereden tijdens het oversteken. Garage grooters heeft gisteren Rijkswaterstaat op de hoogte gesteld van de problemen. Maar er is nog geen actie ondernomen.

Eerdere bericht: Kruising op de N18 nog steeds gevaarlijk!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven