Aanleg van glasvezel gaat definitief door

NEEDE – Verheugd en met gepaste trots maakte de initiatiefgroep Neede op Glasvezel woensdag bekend dat het percentage aanmeldingen voor glasvezel de 30% ruim heeft overschreden. Dat betekent dat Neede op glasvezel doorgaat. In Neede heeft 33% van de inwoners zich al aangemeld voor een abonnement op glasvezel. Zoals eerder bekend gemaakt gaat de actie gewoon door tot 22 januari.

Tot die datum kan iedereen nog gebruik maken van het aanbod om gratis te worden aangesloten. Voor de mensen die nog aarzelen wordt nog één keer een informatieavond gehouden, waar men de gelegenheid krijgt kennis te nemen van de voordelen van glasvezel en waar men alsnog een abonnement kan afsluiten. Die avond wordt georganiseerd op 16 januari.

Plaats van handeling is Partycentrum ’t Haantje, aanvang 19.30 uur. Als 40% van de inwoners zich aanmeldt, zal al wel naar iedere woning in Neede glasvezel worden aangelegd. Tevens wordt met het behaalde resultaat de inzet van de verenigingen Crescendo en De Vlearmuze optimaal verzilverd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven