Agent wijkt uit en belandt zelf in een sloot

tn_dsc09213EIBERGEN – Hot nieuws!: Een politieagent heeft vrijdagmiddag omstreeks half één een aanrijding weten te voorkomen op de Winterswijkseweg. De agent kon nog net optijd een wielrenner ontwijken en belandde daardoor met zijn dienstauto in een sloot. “Ik kon kiezen de man aanrijden of de auto de sloot in rijden. Voor het laatste heb ik gekozen. Als ik hem had geraakt dan had er zeker een traumahelikopter in de wei gestaan”, zegt de agent die met de schrik is vrijgekomen.

De agent reed op de Winterswijkseweg richting Winterswijk, ter hoogte van de Kerkdijk kwam de politieagent bijna in botsing met de wielrenner. Wie er fout zat is op dit moment niet bekend. De politieauto liep flink wat schade op. Het voertuig werd door sleepbedrijf Iliohan uit de sloot getrokken.

De wielrenner stapte na het incident gewoon weer op de fiets om zijn rondje af te maken. Het ongeval trok veel bekijks veel automobilisten stopten even om te vragen wat is was gebeurd.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2436]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven