Bestuurder gewond na botsing met boom

tn_dsc09319_0EIBERGEN – Op de Borculoseweg is maandagavond een bestuurder (19 jaar uit Borculo) gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom is gebotst. De man werd door de brandweer en ambulancepersoneel uit zijn auto bevrijd. Wat voor letsel de persoon heeft opgelopen is op dit moment niet bekend. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de beruchte kruising Stokkersweg met de Borculoseweg. Rond 21.30 uur heeft het incident plaatsgevonden.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het eenzijdig ongeval. Volgens de politie was er geen sprake van gladheid door bevriezing.  De auto is total-loss verklaard, en werd daarom afgesleept door sleepbedrijf Iliohan uit Borculo.

Het verkeer had hinder van het ongeval, aan beide kanten werd de weg afgesloten door al het verkeer. Rond 22.15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2445]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven