Dieseltank lek na aanrijding in Geesteren

Nettelhorsterweg foto 023-BorderMakerGEESTEREN – Maandagmorgen is een bestuurder van een Smart gewond geraakt bij een aanrijding op de N825 Nettelhorsterweg tussen Borculo en Lochem. Bij de aanrijding was ook een vrachtwagen betrokken.

De hulpdiensten schaalden groot op omdat voor een frontale aanrijding gevreesd werd. Zo werd er onder andere een traumahelikopter besteld. Zo erg bleek het gelukkig allemaal niet te zijn.

De bestuurder van de Smart, komende uit de richting van Lochem, wilde bij het woonhuis linksaf slaan. Door de laagstaande zon werd een tegemoetkomende vrachtwagen over het hoofd gezien. Een aanrijding aan de zijkant van de vrachtwagen was het gevolg. Hierbij werd de dieseltank van de vrachtwagen beschadigd.

De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de bestuurder uit zijn voertuig bevrijd. De bestuurder is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Daarnaast is de brandweer bezig met het dichten van de dieseltank van de vrachtwagen en het opruimen van een dieselspoor. Het waterschap is ingeschakeld om te kijken of er ook diesel in een naastgelegen sloot terecht komt.

Het verkeer heeft ernstige hinder van het ongeval. De weg is ter plaatse van het ongeval gestremd en het verkeer wordt over het fietspad geleid.


[nggallery id=2442]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven