Djenna Weeink begint kapsalon aan huis

dsc09430EIBERGEN – Iedereen heeft wel een droom in zijn of haar leven, maar voor Djenna Weeink (26) is die al vroeg in vervulling gegaan. Ze heeft recent haar eigen kapsalon geopend in Eibergen. Ze liep al een tijdje rond met de plannen en heeft nu eindelijk de knoop doorgehakt. In haar schuur – die helemaal omgetoverd is tot een professionele kapperszaak – ontvangt ze haar klanten. Als de zaak van Weeink goed aanslaat dat wil de jonge onderneemster nog groter groeien.

“Wat het grootste voordeel is nu je niet meer voor een baas werkt? Je kunt je eigen ritme bepalen en hebt alle vrijheid. Ik heb na mijn studie bij verschillende kapperszaken ervaring opgedaan en vond het nu een mooi moment om een eenmanszaak te starten”, aldus Weeink. De gemeente Berkelland heeft toestemming gegeven om de zaak te vestigen in een schuur.

Klanten betalen bij Dj’s een nette prijs om hun haren te laten knippen, heren betalen bijvoorbeeld 15,00 euro. De Eibergse kapster doet van alles, van kleuren tot bruidskapsels verzorgen. Op den duur wel Weeink ook iets met make-up gaan doen. De nieuwe zaak is te vinden aan de Willem Sluyterstraat 23.

Dj’s is drie dagen geopend, woensdag (13.00 tot 21.00 uur), donderdag (9.00 tot 21.00 uur) en vrijdag (9.00 tot 13.00 uur). Voor een afspraak kunt u bellen met 06 14 93 21 28 of mailen naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven