Elke dag verslag over de Arctic Challenge

p1030852-640x480EIBERGEN – Maurice Startman en Emile Weeber zijn twee van de veertien Berkellanders die zondag deelnemen aan The Arctic Challenge – een autotoertocht door Scandinavië. Het duo doet tijdens de barre rit exlcusief verslag op deze website, elke dag (van 15 tot 22 januari) wordt er een item met foto’s en film gepubliceerd. Zondagmiddag om 14.00 uur vertrekken de eerste Arctic-Challengers, iedereen is dan welkom bij Roemaat in Lichtenvoorde.

The Arctic Challenge Tour 2012 is een autosport evenement voor iedereen die affiniteit heeft met autorijden, sneeuw en kou. Bij The Arctic Challenge gaat het vooral om het navigeren, het uitzoeken van de slimste route, teambuilding en verstandig rijden. The Arctic Challenge Tour is een uitdaging voor een equipe van twee personen waarbij je geheel Scandinavië doorkruist en extreme omstandigheden kunt tegenkomen.

De volgende teams uit Berkelland doen mee: Knip & Go/Hairworld.nu (Maurice Startman en Emile Weeber), Stoverink Interieurbouw (Raymond Holtkamp en Peter Stoverink), Heinhuis 1 (Tomas Heinhuis en Thijs Heinhuis), Heinhuis 2 (Jeroen Heinhuis en Koen de Graaf) Ten Damme/Overkamp (Willie ten Damme en Patrick Overkamp), Technowand (Marco Pierik  Arjan Laninga), Lako-Oosterbeek (Jan Lageschaar en Ad Oosterbeek en Noordenkwijt.nl (Walter Leusink en Jasper Maseland).

Voor al het publiek zal Roemaat in Lichtenvoorde vanaf 12.00 uur toegankelijk zijn om alle teams te bewonderen die de Arctische uitdaging in aan willen gaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven