Fietser gewond na aanrijding in Borculo

dsc09428BORCULO – Een fietser uit Borculo is zaterdagmorgen gewond geraakt op de kruising Graaf Wichmanstraat met de Deugenweerd. Dit gebeurde na een aanrijding met een auto. De fietser is met verwondingen afgevoerd na het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse om getuigen te horen en de zaak te onderzoeken. Ook werden er agenten ingezet die het verkeer moesten regelen. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.00 uur.

Update zondagmiddag 12.15 uur:
De vrouw (59 jaar) fietste over de Graaf Wichmanstraat richting de Koppeldijk. Op de kruising met de Deugenweerd kreeg zij geen voorrang van een 65-jarige automobiliste uit Borculo. De fietser is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.
De politie maakt proces-verbaal op tegen de automobiliste.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven