Automobilisten van de weg door gladheid

GEESTEREN – Dinsdagmorgen waren veel wegen in Berkelland spekglad door bevriezing, dit zorgde voor extra ongevallen. Bij een ongeval op de Oude Diepenheimseweg in Geesteren is dinsdag even na half negen een bestuurster gewond geraakt. In een flauwe bocht raakte zij door gladheid de controle over haar voertuig kwijt. De auto kwam via de berm tegen een boom terecht. De boom werd hierbij platgereden.

Het voertuig liep behoorlijke schade op aan de voorzijde. Het wegtakelen van de auto was niet eenvoudig. De bestuurster, die last van haar nek had, is ter controle naar het ziekenhuis afgevoerd.

Sleepbedrijf Iloihan uit Borculo moest in de regio zeker zes auto’s afslepen. Op de Olden Eibergsedijk vond ook een aanrijding plaats, hier kwam een persoon onder een auto. Over de toedracht is op dit moment niets bekend.
[nggallery id=2464]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven