Grotestraat krijgt een extra fietsenstalling

dsc09300EIBERGEN – De gemeente gaat deze maand in de Grotestraat een extra fietsenstalling creëren om zo de overlast van fout geparkeerde fietsen te beperken. De nieuwe stalling komt voor Chinees restaurant Nieuw Paradijs, hier is een stukje openbaar groen op dit moment verhard. Eind januari moet de nieuwe stalling klaar zijn. Na het plaatsen van de extra stalling gaan de dorpswachten ’s morgens controleren of mensen hun fietsen in de daarvoor bestemde stalling plaatsen. De controles worden de eerste week na plaatsing uitgevoerd. Mocht het daarna niet werken, dan overweegt de gemeente om het gebied rondom de stalling aan te wijzen als gebied waar geen fietsen geplaatst mogen worden buiten de stalling.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven