Hof van Eckberge is nu officieel geopend

tn_dsc09644EIBERGEN – Jan Jacob van Dijk (provincie) , wethouder Leo Scharenborg en de eigenaren van Hof van Eckberge hebben donderdagmiddag de officiële opening van Hof van Eckberge verricht. Met het heffen van een glas champagne werd het 25.000 m² grote speel- en belevingsaccommodatie geopend onder het toeziend oog van honderden genodigden. Na de toespraak van Maarten Reimes (zie video) mocht Gedeputeerde Van Dijk zelf een kijkje nemen in de ruimte waar mensen kunnen lasergamen. Hij mocht de wereldprimeur openen: een vaste shooting position voor mensen in een rolstoel. Ook burgemeester Hein Bloemen kwam spontaan een kijkje nemen in het nieuwe attractiepark van Berkelland.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2471]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven