Jan en Marion Roerdink in zonnetje gezet

dsc_3882EIBERGEN – Zondag tijdens de jaarlijkse receptie van de Waterrot’n is de ‘Gouden Waterrot’ uitgereikt. Het eerste exemplaar werd in 1991 aangeboden aan een persoon, deze was van brons, tien jaar later kreeg de vereniging de glazen waterrot.

Zondag werd het 22e exemplaar uitgereikt, deze is gemaakt door beeldend kunstenares en edelsmid Inge Laninga. De waterrot gaat altijd naar een persoon of groepering die zich verdienstelijk maken binnen de Eibergse samenleving en die hun energie en vrije tijd altijd ten dienste stellen aan anderen.

De waterrot ging deze keer naar Jan Roerdink en zijn vrouw Marjon. Zij stoppen veel tijd in vrijwilligersactiviteiten, men kan altijd een beroep doen op deze mensen, ondersteunen vele Eibergse activiteiten  en zijn tevens al jaren lid van E.C.G. de Waterrotn.

Foto’s Rinus Meulenkamp:
[nggallery id=2440]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven