Jonge fietsendief door politie opgepakt

EIBERGEN – De politie heeft maandagavond 23 januari een 20-jarige man uit de gemeente Bronckhorst aangehouden die in bezit bleek te zijn van gestolen fietsen. De man is aan de Borculoseweg in Eibergen betrapt nadat de politie door een oplettende getuige was gebeld. Een getuige zag rond 21.30 uur dat er aan de Esdoornstraat in Eibergen een aantal fietsen werden ingeladen in een aanhangwagen.

Hij vertrouwde dit niet en alarmeerde de politie. Agenten zagen vervolgens op de Borculoseweg in Eibergen een auto met aanhanger rijden die aan beschrijving voldeed. Bij controle van het voertuig bleek dat er in de aanhanger een viertal fietsen stonden die vermoedelijk gestolen zijn. De automobilist is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

De fietsen zijn in beslag genomen en worden zo snel mogelijk teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De politie benadrukt daarom het belang om altijd aangifte te doen van fietsendiefstal.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven