Mallumse Deerns krijgen nieuwe naam

EIBERGEN – De Mallumse Deerns uit Eibergen gaan vanaf 12 februari verder als gemengd koor en heten dan De Mallumse Deerns & Co. Het koor staat onder leiding van Joop Dijkman. Op die dag organiseren zij voor de zesde keer hun jaarlijkse feestmiddag bij zalencentrum Prinsen in Haarlo.

Herman Riethorst en Rita Hoeben vormen een prachtig duo en verlenen hun medewerking aan deze gezellige middag. Ook het Brook Duo is weer van de partij. Gert Jan Oplaat en Henny Tijink maken er een feest van. Zij brengen liedjes in het Twents. En dan natuurlijk De Mallumse Deerns.

Voor de pauze in hun oude samenstelling en na de pauze als De Mallumse Deerns & Co met een nieuw repertoire. Zij brengen Nederlands- en Duitstalige meezingers.  In de pauze wordt er weer een verloting met prachtige prijzen gehouden. Wilt u deze middag meemaken? Kaarten a € 6,00 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij zalencentrum Prinsen Telefoon : 0545 26 12 32.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven