Ondernemers krijgen plekje in Raadhuis

NEEDE – De komende maanden betrekken drie Needse ondernemingen het Raadhuis. Tot voor kort waren hier onder andere de woonwinkel van Prowonen, het servicepunt van de gemeente Berkelland, het Pluspunt,  Sensire, Livio en Betula gevestigd.  Al deze servicepunten hebben een nieuwe plek gekregen waardoor het Raadhuis, ook wel bekend als de witte villa, beschikbaar kwam.

Een unieke kans voor de drie bedrijven: Alfons ten Hoopen Administratie en Belastingadviseurs, Beweeg Wijs en Project Wijs. De drie partners zijn erg blij met de kans om in een pand met zoveel Needse geschiedenis te mogen werken. Maar ze zien het ook als een uitdaging om de samenwerking meer te laten zijn dan alleen  onder hetzelfde dak werken. Zo  denken ze bijvoorbeeld in grote lijnen hetzelfde over duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De heropening vindt dit voorjaar plaats en dan start ook de officiële samenwerking. Dit betekent niet dat de identiteit van de bestaande bedrijven verloren gaat. Alfons ten Hoopen blijft het vertrouwde administratie- en belastingadviesbureau voor de ondernemer en particulier. Het Raadhuis Neede verliest met de komst van de drie bedrijven natuurlijk deels het openbare karakter, maar de drie ondernemers geven de zekerheid dat Sinterklaas niets in de weg wordt gelegd als hij de Needse jeugd vanaf zijn vertrouwde plek op het balkon wil toespreken.

Ook houden de drie partners de geschiedenis van het Raadhuis in leven. Dit doen ze met een speciale website. Hier kunnen belangstellenden foto’s, feiten en verhalen bekijken over het Raadhuis. Het is de bedoeling dat deze site in het voorjaar gaat draaien.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven