Opblaaspop siert tuin in Wilhelminastraat

tn_dsc09743NEEDE – We hebben al heel wat items gemaakt over versierde tuinen in Berkelland. Meestal kwamen de kiekjes bij de rubriek gespot te staan. Maar onze nieuwsjager – Roy Nijman – kwam zondagmiddag iets heel unieks tegen in de Wilhelminastraat in Neede. Een opblaaspop sierde de tuin van Edde, en dat moest volgens Nijman op de voorpagina van de site! De Needenaar is 65 jaar geworden en dat mocht niet stilletjes gevierd worden.

Edde (achternaam onbekend) heeft al een hele historie op zijn naam staan (zie foto’s). Hij is met zijn motor kampioen geworden bij 50cc cross, benzineverkoper geweest, taxidriver Amerikanen, veertig jaar sleper, en volgens de maker van het bord heeft Edde twee keer ‘gewipt’. Edde namens alle Berkellanders van harte met je 65e verjaardag.

Ook in Eibergen werd er aan de Hofvennestraat een tuin versierd (zondagmiddag). Frank Maarse is 25 jaar geworden. De trucker wordt maandagavond nog een keer in het zonnetje gezet door zijn vrienden. Volgens bronnen komt er een vrachtwagen in de tuin te staan.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2475]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven