Twee bekeuringen tijdens alcoholcontrole

EIBERGEN – Donderdagnacht is bij een alcoholcontrole een 19-jarige automobilist uit de gemeente Berkelland betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Een 57-jarige automobilist uit dezelfde gemeente had teveel gedronken. De 19-jarige automobilist is rond 00.30 uur staande gehouden op de Burgemeester Wilhelmweg in Eibergen.

De blaastest van de bestuurder wees uit dat hij niet gedronken had, maar de man kon de agenten geen rijbewijs overhandigen. Nader onderzoek wees uit dat hij helemaal geen rijbewijs had. De automobilist kreeg een boete.

Op de Hondevoort in Eibergen is rond 02.30 uur de 57-jarige automobilist staande gehouden. Hij bleek wel gedronken te hebben. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau waar hij 1,0 promille blies. De man kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven