Vandalen trekken aanplant uit de grond

NEEDE – Onverlaten hebben zaterdagavond op verschillende plekken in Neede vernielingen gepleegd. In de Wilhelminastraat werd een deel van de nieuwe aanplant uit de grond getrokken, ook werden enkele bomen – die kort geleden zijn geplant – scheef getrokken. Naast de Lidl is een metalen hek toegetakeld, en daardoor zwaar beschadigd. De rest van de baldadigheid bleef bij een paar kleine dingen, zoals bierflessen stuk gooien op straat, en het omgooien van containers in de Trao-Stege. De politie wil graag in contact komen met getuigen: bel 0900-8844. Zijn er meer vernielingen gepleegd?, mail [email protected].

Update zondagavond 19.00 uur:
Bij de redactie van Nieuwsuitberkelland.nl komen meer meldingen over vernielingen binnen. Op het Busplein is een ruit van een bushokje ingegooid.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven