Veel hardrijders in overtreding op de N18

dsc09287EIBERGEN – Tijdens een snelheidscontrole op de N18 zijn maandagmiddag heel wat bestuurders op de bon geslingerd. Tot 14.00 uur stond de teller al op honderdvijftien overtreders. De hoogst gemeten snelheid was 81 kilometer per uur, waar vijftig is toegestaan. Volgens een politieagent van het verkeershandhavingsteam – die aan het ‘flitsen’ was – worden de aankomende maanden meer controles uitgevoerd op de drukke weg. De flitsapparatuur stond ter hoogte van Jasmin Garden opgesteld (Kievitstraat).

Politie Berkelland heeft de VHT opdracht gegeven om extra snelheidscontroles te houden op de N18 (Groenloseweg, Haaksbergseweg), omdat er erg veel buurtbewoners klaagden over hardrijders. De flits-agent stond afgelopen vrijdag (6 januari) ook te controleren bij het Gemavo-gebouw. Op die plek zijn er toen veel bekeuringen uitgedeeld. Maar liefst 475 bestuurders reden te hard.

De hoogst gemeten snelheid was daar 79 kilometer per uur. Ondanks dat er op Twitter, Facebook en Flitsservice.nl heel wat berichten zijn gepost over de twee controles werden er veel bekeuringen genoteerd in de bebouwde kom van Eibergen.

Update maandagavond 23.00 uur:
In totaal werden 1725 passanten gecontroleerd op snelheid. Precies honderdvijftig overtreders krijgen binnenkort een acceptgiro thuis met het boetebedrag erop.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven