Voetgangster raakt gewond bij aanrijding

koolmeesstraat Neede 008-BorderMakerNEEDE – Een 72-jarige voetganger uit Neede heeft zaterdagmiddag even na half twee beenletsel opgelopen bij een aanrijding op de kruising Koolmeesstraat – Es in Neede. De vrouw stak tussen twee auto’s over en werd hierbij werd geraakt door een auto. Haar kleinkind van 9 jaar kwam hierbij met de schrik vrij. Een auto komende vanaf de Es moest uitwijken voor een voertuig die op de Koolmeesstraat reed. Eén van de voertuigen raakte de vrouw.

Ambulancepersoneel heeft de geschrokken vrouw van zuurstof en een beenspalk voorzien. De vrouw is afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie brengt de exacte toedracht in kaart. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse geweest om de toedracht te onderzoeken. De schade aan beide voertuigen was gering.

Het ongeval vond plaats op een onoverzichtelijk punt, ter hoogte van de oprit van het parkeerterrein van de Albert Heijn.

[nggallery id=2422]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven