Wie heeft de code en sleutel van de kluis?

kluis-scherp-1EIBERGEN – Het was zaterdagmiddag een raadsel in het oude gemeentehuis van Eibergen. Wie heeft de code en de sleutel van de grote kluis? Een vereniging uit Eibergen wilde het zware ding meenemen naar hun eigen clubgebouw om er waardevolle spullen in te bewaren. Maar de ambtenaren die de uitverkoop in het gemeentehuis moesten begeleiden wisten niet waar de sleutel lag, en nog erger, wie de code nog in zijn hoofd had zitten.

Er werden heel wat telefoontjes gepleegd en zelfs Johan – die vroeger de ICT-tapes in de kluis stopte – werd naar het gemeentehuis geroepen (zie lachwekkende video!). Maar na flink ‘graven’ kon de tape-meneer de code ook niet meer boven water halen. De sterke heren van de vereniging konden niet wachten op de code en de sleutel en sleepten de kluis naar buiten (zie film).

Met een paardentrailer werd de kluis vervoerd naar het clubgebouw. Nu maar hopen dat de kluis geopend kan worden, anders heb je niets aan het ding. De gemeente gaat maandag verder met zoeken naar de sleutel, waarschijnlijk is de goede code al gevonden. De kluis stond op de afdeling administratie.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2458]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven