Acrotrio Odival in Apeldoorn succesvol!

imag0624EIBERGEN – Afgelopen zaterdag vond in Apeldoorn de derde Acrogym plaatsingswedstrijd op het D/E niveau plaats. Voor Odival streden twee teams mee voor een plek in de Regiofinale. Het D damestrio Yoni, Isa en Julia, heeft het uitstekend gedaan en wist met het cijfer 24,767 een derde plaats te bemachtigen. Het artistieke gedeelte van de oefening werd zelfs beloond met een 7,9. In de techniek lieten ze een paar foutjes zien wat een 6,867 opleverde.

Het technische gedeelte van de oefening kan nog verbeterd worden en het goede resultaat van deze wedstrijd zal ze hierin nog meer motiveren. Het trio is nu zeker van een plek in de Regiofinale op 10 maart aanstaande. Het tweede team van Odival mocht ’s middags hun oefening laten zien. Het E senior damespaar, Aniek en Aloeske, heeft met 22,600 punten een zeer goede prestatie geleverd en hun score van de vorige wedstrijd met maar lieft 1,4 punten verbeterd. Technisch werden alle onderdelen zeer stabiel uitgevoerd en beloond met een 6,533.

Artistiek kwamen ze iets lager uit dan de vorige wedstrijd met een 6,067, maar zonder juryaftrek zijn ze tot een mooi totaalcijfer gekomen. Dit damespaar mag met opgeheven terugkijken op een geslaagde wedstrijddag, want ze zijn op een knappe zevende plek geëindigd en staan reserve voor de Regiofinale.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven