Basketbaltoernooi voor Eibergse scholen

sportintro-basketbal-de-schakelEIBERGEN – De BC Picker Reds organiseert op vrijdag 2 maart vanaf 9.00 uur een basketbaltoernooi voor de groepen 6, 7 en 8 van de Eibergse basisscholen. Dit scholentoernooi vormt de afsluiting van een periode van twee weken waarin de club in nauwe samenwerking met de Sport Federatie Berkelland op zes basisscholen in Eibergen tijdens de reguliere gymlessen een Sportintro Basketball heeft verzorgd.

De dag staat in het teken van ‘spel en spelen’, maar is tegelijk wel het strijdtoneel om het kampioenschap van Eibergen. De nadruk ligt op het spel en dus meer dan op de knikkers, maar natuurlijk wil elke leerling dat zijn of haar school de titel binnensleept.

BC Picker Reds wil hiermee de leerlingen met de basketbalsport in aanraking brengen en wellicht voor een lidmaatschap bij de BC Picker Reds interesseren. Tegelijk wil de club hiermee een actieve bijdrage leveren aan de noodzaak tot meer beweging bij de jeugd.

De kinderen die interesse hebben kunnen dit voorjaar gedurende de maanden februari, maart en april helemaal gratis deelnemen aan de mini-trainingen van de club op woensdag van 17.30 tot 19.00 uur in de Eibergse Pickerhal. En als aansluitend de interesse groot genoeg is om een lidmaatschap aan te gaan dan is er een welkomstgeschenk in de vorm van een basketball waarmee thuis kan worden geoefend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven