Bert Vogel verzorgt weer ‘clinics4running’

Door Redactie op 28-02-2012

EIBERGEN – Bert Vogel  start vanaf woensdagavond 14 maart in Eibergen met clinics4running. Deze clinics zijn bedoeld om bij te dragen aan een optimale voorbereiding op het lopen van een afstand van 5 of 10 Engelse mijl. Bijvoorbeeld die van de Eiberrun die op 20 mei wordt gehouden door ASV Eibergen. Voor de één betekent dit het uitlopen van de 5EM of 10EM. Voor een ander kan dit het lopen van een goede tijd inhouden.

Onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde trainers worden de deelnemers in 10 clinics zo ver gebracht dat ze op eigen niveau 5 of 10 Engelse Mijlen goed kunnen volbrengen. Deze clinics worden vanaf 14 maart op 10 achtereenvolgende woensdagavonden gehouden. Elke clinic duurt van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. Er zal worden getraind in verschillende niveaugroepen, van beginners tot ervaren lopers. De clinics starten iedere avond vanaf de Iemhof (voormalig clubgebouw van SSSE) op sportpark de Bijenkamp

Voor het inschrijfgeld van € 60,00 wordt de deelnemers een compleet pakket aangeboden: – 10 trainingen van anderhalf uur onder deskundige leiding – Een passend trainingsschema voor de overige trainingen – Mogelijkheid tot het gebruikmaken van kleed- en douchegelegenheden – Koffie of thee voor de trainingen – Een professioneel loopshirt – Advies en verzorging door sportmasseurs tijdens de trainingsavonden Inschrijving voor de Eiberrun van 20 mei – 10weken-kaart voor specifieke trainingen bij sportschool The Chariot.

Voorafgaand aan de clinics4running is er een informatiebijeenkomst op zaterdag 3 maart. Hier wordt naast informatie over de clinics4running advies gegeven over het voorkomen en herstellen van blessures, sportvoeding, kleding en schoenen. Deze ochtend begint om 10.00 uur in The Chariot in Eibergen en vormt een goede basis voor een succesvolle deelname aan de clinics4running.

De trainers vinden het van belang dat iedereen naast het deelnemen ervaart hoe fijn en gezond het is om te sporten en te trainen. Er wordt op een positieve en aanstekelijke manier aandacht gevraagd voor het belang van sport en bewegen. Daarom is het ook een prima start voor hen die willen werken aan gezonder leven met meer bewegen. Bewegen zorgt namelijk voor ontspanning, geeft plezier en een lekker fit gevoel.… kortom: Doe mee aan clinics4running! Aanmelden kan bij voorkeur vooraf via de website www.bertvogel4running.nl en op 3 maart tijdens de informatiebijeenkomst.

Na-inschrijving is mogelijk op 14 maart voor aanvang van de eerste clinic, tussen 18.30 uur en 18.50 uur in de Iemhof op de Bijenkamp. Meer informatie op www.bertvogel4running.nl

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->