Colet Bomers (Odival) naar District finale

colet-bomersEIBERGEN – Odival turnster Colet Bomers heeft zich in een deelnemersveld van de 30 beste turnsters in de Regio Gelderland Oost weten te plaatsen voor een plekje in de districtsfinale. Deze Districts finale gaat bepalen wie van de tunsters in de categorie Pup2 (t/m 11 jaar) zich kampioen mag noemen van Oost Nederland in de Niveau 7. Aan het begin van de wedstrijd leek het helemaal niet zo goed te gaan.

De vloeroefening was slordig en twee elementen werden niet goed uitgevoerd, waardoor de jury niet alle punten toekenden.  Er moest beter geturnd worden de volgende toestellen en dat deed Colet dan ook. Op sprong behaalde zij een 7e cijfer, maar vooral met de balk scoorde Colet hoog. Met 12, 900 werd deze oefening als 5e beoodreeld waardoor Colet weer fors steeg in de tussenstanden. Haar elementen werden technisch heel goed uitgevoerd en dat waardeerde de jury.

Helaas moest ze de brug een keer verlaten, maar turnde ze netjes verder waardoor de schade beperkt bleef.  Op 7 april moet Colet nog een keer haar beste oefeningen laten zien voor de jury in de Districtsfinale van Oost Nederland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven