Dansgarde uit Eibergen zoekt versterking

dsc09767EIBERGEN – De Dansgarde van de Waterrot’n heeft op dit moment te kampen met een onderbezetting. Daarom is de carnavalsverenging opzoek naar nieuwe meisjes van zeven tot tweeëntwintig jaar oud. Bij de Dansgarde gaat het niet alleen om feestvieren, bijna iedere week zijn de danseressen serieus aan het oefenen onder begeleiding van ervaren leidsters. Rommy Fokkers en Sandra Temmink zijn er heel wat uren mee bezig om er voor te zorgen dat de dames goed getraind zijn voor een optreden. Als lid van de Dansgarde kom je tijdens het carnavalsseizoen overal, je komt bijvoorbeeld bij zusterverengingen om op te treden. Laarzen en kleding worden aangeboden voor de verenging. Lijkt het je leuk om ook lid te worden van de Dansgarde? Neem dan vrijblijvend contact op met Romy Fokkers 0545-473209.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven